Din favoritmusik där du än är


Är du också en riktig musik-junkie som inte kan gå någonstans utan ett beat till aktiviteten? Att lyssna på musik är faktiskt dokumenterat bra för vår hälsa och hjälper också till med viktiga processer såsom lärande. Så det finns inga som helst anledningar till att du skulle sluta ta musiken med dig var du än går.

Olika musik för olika syften

Om du är en allätare av musikslag så vet du att olika musikstilar och olika typer av låtar ger väldigt olika sinnesstämning. Vissa kan tycka att abstrakt musik, såsom jazz, funkar bättre när man ska plugga eller jobba, och när man är ute och springer vill man kanske ha en mer peppande låt som får dig att vilja ta de där extra stegen och svettas lite extra. När du är ledsen vill du knappast lyssna på discopop, och när du är på gott humör är det kanske inte just powerballaden som passar som allra bäst just då. Fördelen med att ta med sig musiken på vägen är att du kan ändra musik beroende på hur ditt humör förändras under dagen. Med musik på mobilen genom tjänster såsom Spotify, behöver du inte bestämma i förväg vad du vill lyssna på, utan du kan ändra dig när som helst under dagen.

Byt till ett mindre format

Har du kanske bara haft din musik på datorn eller på din iPad och vill ha ett mer portabelt format? Då ska du vända dig till mResell för att sälja din iPad och kanske på en gång plocka upp en ny begagnad mobil. Genom mResell kan du sälja din gamla teknik på ett enkelt sätt och även köpa begagnade Apple-produkter som har genomgåtts av proffs och du får även 12 månaders garanti. I utvärderingarna på hemsidan kan du läsa hur gott skick varan är i när du köper den och efter beställning tar det bara någon dag för din nya mobil eller dator att komma till dörren. Så bestämmer du dig för att skala ner från padda till mobil, så vet du att du inte behöver vara utan din kära musik under alltför många dagar och att du kommer kunna bära med dig den ännu enklare framöver!